avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul in care nu se cunoaste adresa unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul in care nu se cunoaste adresa unui mostenitor, care este ...

In cazul in care nu se cunoaste adresa unui mostenitor,care este procedura legala de a anunta succesibili de catre notar pt i dezbaterea acesteia
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:47, 17 Mai 2025
Vorbiți cu notarul.
În astfel de cazuri nu se merge la notar din câte știu eu.
La instanță se poate dezbate moștenirea și în lipsa unui moștenitor.

București 2025
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Eu sunt unul dintre mostenitori Dar nu eu am solicitat dezbaterea Am.primit citatie acasa Vroiam sa stiu daca au acces la baza de date a celuilalt moștenitor pt a-l cita si pe el Nu s-a specificat adresa celuilalt succesibil cand s-a intocmit certificatul de moștenitor ca nu se cunoaste
Mergeți cu actul la notar sau la avocat.
Trebuie văzut exact cu actul în față.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor - mostenire 2 mostenitori, doar unul de gasit andreistan andreistan Situatia este urmatoarea: Linga casa mea este un teren, proprietarul a murit in 2012, are 2 mostenitori(2 nepoti, fii fratelui defunctului, frate mort si ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea actului de divort din israel - am depus toate actele ... aryel aryel Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) ... (vezi toată discuția)
Mostenire, 2 testamente anemary_1982 anemary_1982 Buna ziua.revin cu o intrebare mai veche,in cazul in care am un testament lasat de unchiul mamei si dupa deces am aflat ca in urma cu 2 ani a mai fost facut un ... (vezi toată discuția)