avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am facut o fintina cu vecinul acum 17 ani, a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am facut o fintina cu vecinul acum 17 ani, a fost de acord ...

Buna ziua am facu o fintina cu vecine acum17 ani a fost de acort ma rugat sa facem impreuna avum nu mai ma lasa sa pun funie cu galeata imi pune clor permanet sa nu mai pot bea sau folosi fintina este pe pamintu einam crezut ca va face asta ce pot face multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa modernizez o fantana Lolalm Lolalm Buna ziua .am cumparat un teren pentru casa in margineni bacau.vreau sa imi fac intrare cu masina dar nu pot ca am o fantana in fata portii,am vrut sa ii pun ... (vezi toată discuția)
Gunoiul la ușa apartamentului DanRo DanRo Jumătate din vecini lasă gunoiul la ușă apartamentului pentru perioade de timp care pot ajunge și la 24 de ore. Evident de multe ori miroase în scara ca ... (vezi toată discuția)
Debransat de la colterm, fara alta sursa de caldura in apartament! CristinaPatu CristinaPatu Buna ziua, locuim la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje! Acum 2 ani ne-am debransat de la Colterm si ne-am pus centrala, am primit acord de la toti vecinii! Tot ... (vezi toată discuția)