avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună. In data de 9 februarie am fost prins de pistol ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună. In data de 9 februarie am fost prins de pistol cu 85 in ...

Bună. In data de 9 februarie am fost prins de pistol cu 85 in localitate și s-a trimis la firmă. Șeful mi a zis sa comunic datele, dar din neatenție am trimis la o adresă greșită. In consecință acum a venit amenda pe firma. Am retrimis datele la adresa corectă, dar oare pot depune contestație pentru procesul verbal primit pe firma?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:03, 18 Mai 2025
Nu puteți, din moment ce PV nu e pe numele dvs.
Ideea este dacă sunt șanse să se anuleze acel PV dacă firma depune contestație. Intenție de a trimite datele au fost, doar s-a greșit o literă in adresa de email
Nu sunt șanse, greșeala se plătește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare la google? catalinastr catalinastr Buna Seara, Ma confrunt cu o situatie delicata de ceva vreme si cred ca a venit momentul sa ii pun capat. La un moment dat, cineva a primit din eroare un ... (vezi toată discuția)
M-au prins cu numere rosii expirate de 6 zile pe un drum de tara iar acum numar lunile care trec fara ca dosarul meu sa fie solutionat Iasmin tm Iasmin tm Buna,va rog sa imi dati niste sfaturi,in legatura cu cazul meu.Am fost prins in 20 mai pe un drum in satul in care locuiesc,cu numerele rosii expirate de 6 ... (vezi toată discuția)
Restituire bani Marius Nou Marius Nou fostul angajator mi-a trimis un email in care ma anunta ca am de restituit firmei o suma de bani reprezentant greselile de calcul pe lunie februarie si martie. ... (vezi toată discuția)