avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,îmi puteți spune cum pot afla cine m-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,îmi puteți spune cum pot afla cine m-am reclamat ...

Buna ziua,îmi puteți spune cum pot afla cine m-am reclamat la poliție prin serviciul 112, și a făcut asta doar la mișto, poliția a venit degeaba la ușa mea,pt că nu sa întâmplat nimic. Dar aș vrea totuși să aflu cine mi-a făcut asta. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Abuz politienesc marianmihai marianmihai in data de 28.04.2012,in jurul orei 22.30 m-am trezit cu batai in usa puternice.ma uit pe vizor vad 3 politisti.le deschid si prima lor intrebare a fost cine ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru ca am sunat la 112 pentru ca eram amenintat DinuPasaniuc DinuPasaniuc Buna ziua, o sa incep prin a spune ca stau la sat, iar cei care m-au amenintat locuiesc in acelasi sat cu mine si au un trecut plin de reclamatii la politie si ... (vezi toată discuția)
Mai jos prezint un caz in care politistii chemati pentru un caz ... Insanity66 Insanity66 Mai jos prezint un caz in care politistii chemati pentru un caz de violenta domestica au anuntat dinainte venirea lor pentru a se calma lucrurile pana cand ... (vezi toată discuția)