avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă un prieten mi-a dat o drujbă stricată să Io ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă un prieten mi-a dat o drujbă stricată să Io repar și ...

Dacă un prieten mi-a dat o drujbă stricată să Io repar și am luat și pe urmă am dus-o an apoi a luat și pe urmă na mai recunoscut că am dus-o. Am făcut plăngere penală la poliție . Am scos certificat medical legal 12 . A făcut scandal la poliție că mă dă ăn judecată pentru că nu i-am dus-o și are martori

Alte discuții în legătură

Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă ... Ditescu Marius Ditescu Marius Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mă rogat să-i repar o drujbă am luat acasă și m-am uitat la ia și nu mergea i-am ... (vezi toată discuția)
Am un prieten care mi-a dat o drujba să i-o repar și i-am dat-o ... Marius Ninel Marius Ninel Am un prieten care mi-a dat o drujba se Io repar și i-am dat-o ăn apoi . Ăntre timp ma lovit ăn cap . Am chemat poliția și am făcut plângere penală . ... (vezi toată discuția)
Bună seara am și eu o problemă . un prieten mi-a spus să-i ... Marius Ninel Marius Ninel Bună seara am și eu o problemă . Un prieten mi-a spus să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat ia și i-am dus acasă . După căte va zile mi-a ... (vezi toată discuția)