avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie magazie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie magazie!

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care vreau sa ridic o magazie din lemn, fara fundatie sau placa de beton(voi folosi niste pavele drept podea), la ce distanta de gardul vecinului o pot construi si cat de inalta o pot face?
Va multumesc pentru ajutor si intelegere!

Alte discuții în legătură

Înscriere construcție provizorie fără autorizație de construire seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Cum se pot înscrie în Cartea Funciară și apoi la Fisc construcții provizorii, fără proiect și fără A. C.: - Garaj 30 m2, din țeavă și tablă ... (vezi toată discuția)
Rog informatii privind gardul cu vecinii corduneanuangela corduneanuangela Buna ziua! Am un gard din placi de beton, facut pe hat, cu acordul vecinului, dar din banii mei, in urma cu vreo 4 ani. Vecinul a insistat, cand am ridicat ... (vezi toată discuția)
Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)