avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Email angajat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Email angajat

Am avut un angajat care zilnic ne trimitea situatia încasărilor și a plăților pe email. Ea ținea și contabilitatea primară . Pentru vânzările efectuate nu emitea întotdeauna bon fiscal, noi nestiind acest aspect. Am mers pe incredere. Acum ea a plecat la concurenta si ne amenință noul ei angajator că se duce la ANAF daca noi nu închidem singuri. Ce putem face.? Pot constitui mailurile ei proba?
Cel mai recent răspuns: Ptvbm , utilizator 13:57, 10 Octombrie 2017
Bineinteles. Dar sumele pentru care nu a emis bon si le-a insusit? Nu ati observat o discrepanta intre sumele incasate si valoarea bonurilor emise?
Am observat. Ea ținea și contabilitatea primară și la sfarsitul zilei era totul ok, câteodată. Din cauza aceasta a și plecat de la noi
Va recomand sa formulati un raspuns catre societatea care a inteles sa va ameninte. Pentru a avea impact, puteti transmite raspunsul prin avocat. Pana la urma, putem discuta si de santaj.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza o factura achitata cu bon fiscal dana-dana dana-dana Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)
Am preluat o firma de taxi OOANA1977 OOANA1977 Bună ziua, am preluat o firma de taxi, sotul este administrator ,eu sunt contabila, as vrea sa tin contabilitatea primara ,am fost plecata 10 ani din tara ,si ... (vezi toată discuția)