avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dreptul de autor Buna ziua. Am incheiat un contract cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dreptul de autor Buna ziua. Am incheiat un contract cu o firma ...

Dreptul de autor
Buna ziua. Am incheiat un contract cu o firma pentru realizarea unui proiect(desene si text, plus asistenta in obtinerea avizelor, autorizatiei). In contract era mentionat ca drepturile asupra documentatiei ramane la prestator pana la predarea documentelor si achitarea serviciilor. O parte din documentatie a fost facuta, restul nimic,nu si-a respectat obligatia, contractul a expirat. Intrebare: legal eu ma pot folosi de documente ce le-am primit pana acum? Pot fi considerate ca ale mele, sau in acest caz prestatorul poate pretinde "treaba" cu dreptul de autor? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Drept de autor pe lucrari iuliana_rosca iuliana_rosca Pentru lucrarile de conceptie (proiecte, strategii) elaborate in timpul programului de munca exista drept de autor? (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Acordare asistenta tehnica safety safety Am acordat asistenta tehnica unei societati de proiectare la un proiect fara a avea incheiat un contract de prestari servicii . Anterior mai lucrasem cu ei, ... (vezi toată discuția)