avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme program de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme program de vizitare minor

Buna daca eu plătesc în fiecare lună pensia alimentara . Și am dreptul la vizita o data pe luna Dela 12 până la 6 iar tatăl copilui nu mă lăsa să îmi iau copilul Dela el de acasă .
Eu am dreptul acela 6 ore sa iau feita sa o duc la mine acasă ? .
Iar dac tatăl copilului nu îmi dă dreptul să o iau cei din judecată mi-a dat dreptul o lună de zile so iau la mine iar el nu îmi dă voie ???
Ce pot sa fac să-mi iau fetiță înapoi !!!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:33, 19 Mai 2025
Depinde ce scrie în hotărâre.
Mergeți cu hotărârea la avocat daca vreti sa inițiați demersuri juridice.
Trebuie făcută și o strategie dacă vreți sa faceți ceva.

București 2025
Dacă aveți o hotărâre judecătorească prin care se stabilește un program de legături pesonale care nu este respectat, mergeți la un executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trece granita minorul daca imi este incredintat mie si tatal nu are drept de vizita dar hotararea mea nu este definitiva si irevocabila stirbumimi stirbumimi am o fetita de 2 ani si 11 luni imi este incredintata mie spre crestere si educare fostul concubin este obligat sa-i plateasca pensie alimentara 300 ron minora ... (vezi toată discuția)
Procura, drept de vizita Anairam94 Anairam94 Mama fetei vrea procură sa iasă cu fata din tară pentru o săptămână. Întrebarea tăticului este, ce se întâmplă dacă mama nu respecta termenul ... (vezi toată discuția)
Copilul minor floraresu floraresu am o fetita de opt ani care imi este incredintata printr-o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila. relatia a fost una de concubinaj.mentionez ca ... (vezi toată discuția)