avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit condamnare 1.8 luni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit condamnare 1.8 luni ...

Bună ziua ..am si eu speță. Am primit.condamnare 1.8 luni pt conducere fără permis ..am ieșit la 1 an eliberare condiționată. De cand am ieșit au trecut 3 ani ..iar acum mi.a venit.din. nou un alt dosar cu conducere fără permis . Vroiam sa știu care sunt șansele sa ma bage înapoi la puscarie .tin sa precizez ca intre timp am luat si permisu ..probabil ca va fi.un plus in judecata.
Ps am nevoie si de un avocat penal .care sa fie in tema cu speță si sa îmi spună in fata clar ce si cum multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:23, 19 Mai 2025
Buna ziua, depinde daca cealalta fapta e in concurs cu prima/ recidiva, etc. Trebuie analizata hotararea judecatoreasca de la dosarul de condamnare si cel putin rechizitoriul nou.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2025
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis a unui autovehicul si alcoolemie hadramount2000 hadramount2000 Buna ziua. Am trei probleme: 1. In 2009 am condus un autovehicul fara a detine permis de conducere, cand am fost oprit in trafic de catre politia ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)
Cand pot da pentru permis daca am ispasit o pedeapsa cu executare pt. infractiuni la regimul circulatiei enache_nicolae enache_nicolae buna ziua,ma numesc Enache Nicolae,sunt din iasi si in anul 2011 am fost surprins de catre un echipaj de politie rutiera conducand un autoturism fara a poseda ... (vezi toată discuția)