avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce lege permite prestatorilor de servicii CATV sa puna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce lege permite prestatorilor de servicii CATV sa puna clientii ...

Ce lege permite prestatorilor de servicii CATV sa puna clientii pe cheltuieli pentru nerespectarea clauzelor impuse de acesti prestatori prin hotarare judecatoreasca? Au voie sa prelungeasca un contract de prestari servicii peste termenul limita al contractului de prestari servicii prevazut in actul aditional la contract, fara sa anunte clientul de acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 20 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Durata unui contract nu se poate prelungi unilateral ..trebuie acordul ambelor parti.

Contractul se modifică sau încetează numai prin acordul părților ori din cauze autorizate de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom nick4hiphop nick4hiphop Buna ziua, Bunica mea are incheiat un contract cu romtelecom pentru serviciile de televiziune si telefonie fixa. Contractul fost prelungit pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare modalitatea de reziliere a unui contract este suficient o cerere de reziliere din partea beneficiarului sau dupa ce se face cererea de reziliere ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala tarife in contract prestari servicii ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Avem un client persoana juridica catre care prestam servicii telecom. Am convenit la ofertare ca tarifele (exemplu tarif / minut voce etc.) se ... (vezi toată discuția)