avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! In urma cu 3 zile un echipaj de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! In urma cu 3 zile un echipaj de jandarmeria au venit ...

Buna seara! In urma cu 3 zile un echipaj de jandarmeria au venit cu duba ca sa faca un control de rutina deoarece li sa parut ca suntem dubiosi.. In urma procesului de control domni jandarmi au gasit pe jos langa noi o tigara rupta in mai multe bucati. In urma controlului am avut o stare de agitatie deoarece stiam ca sunt nevinovat si ca acea tigara gasita pe jos nu este amea sau a prietenului meu. In urma controlului nu au gasit absolut nimic pe mine si prietenul meu fiind lucizi acestia au constat ca acea tigara este a noastra. Ne au urcat in duba si ne au dus la sectie pentru a ne face a 2 oara un control. Ne au facut un proces verbal pe ce sa intamplat. in timpul procesului verbal acestia ne au spus ca in acea tigara se afra o cantitate foarte mica de iarba si daca stim ceva in legatura cu acea tigara. le am spus domnilor jandarmi ca acea tigara pe care au gasito nu este amea sau a prietenul meu, In timpul procesului acestia ne au intrebat daca suntem consumatori. Le am spus ca nu consum asa ceva. Mi au specificat ca in 2022 am avut probleme cu legea si ca am fost prins cu 0.3 la mine pentru consum. Le am spus ca am recunoscut vina plus ca atunci a fost prima data cand am consumat asa ceva si de atunci pana in prezent nu am mai consumat asa ceva. Mau intrebat de ce am tremurat si dc am avut o stare de agitatie cand ne au facut control prima data. Am avut o stare de agitatie deoarece ati tras de mine ca de un caine si ca incercam sa vad arat ca nu ascund nimic. pe declaratie au trecut ca am avut o stare rau si duderi de stomac cei drept m am deranjat la stomac si le am cerut voie ca sa pot merge la baie. Intrebare mea e alta daca am nevoie de un avocat sau nu ca sa stiu daca fac puscarie sau nu. Am uitat sa specific si ca sunt o fire anxioasa.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:02, 23 Mai 2025
„Intrebare mea e alta daca am nevoie de un avocat (...)”
Buna seara ! Aveti nevoie de un avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet, ajutor conacheantonio conacheantonio Buna ziua! Am si eu o situatie mai delicata, sufar de sindrom anxios cu atacuri de panica si in urma unei perchezitii corporale jandarmii au gasit asupra mea o ... (vezi toată discuția)
Martor posesie marijuana AndreiAcsinte AndreiAcsinte Acum cateva zile eu alaturi de 4 prieteni am fost opriti de catre jandarmi pentru un control de rutina. Dupa ce ne-au controlat pe fiecarem au gasit asupra ... (vezi toată discuția)
Surprins in timp ce rulam o tigara cu marijuana elfojt elfojt Buna seara, S-a intamplat ca intr-o seara impreuna cu ceva prieteni sa iesim la un eveniment la un club din Bucuresti, dupa cateva beri prin club, am iesit ... (vezi toată discuția)