avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass din contracte de prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass din contracte de prestari servicii

Pentru veniturile din contracte de prestari servicii, obtinute de persoane fizice, salariati sau pensionari, pe anul 2024, exista obligatia depunerii declaratiei unice D212, pentru plata CAS, CASS SI impozit.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dividende din venituri realizate in 2016 Jey82 Jey82 Buna ziua, in cazul in care in anul 2018 am distribuit dividende din venituri realizate in 2016 este nevoie de depunerea declaratiei unice si a platii ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru sumele virate in cont? apostolga apostolga Buna ziua, In anul 2024 pana astazi mi-au fost virate in cont personal suma de 32.000 lei de la diverse persoane fizice,unele mi-au donat sumele de banuti ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)