avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Discriminare proprietari la Casa Verde - am facut o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Discriminare proprietari la Casa Verde - am facut o petitie la ...

Discriminare proprietari la Casa Verde - am facut o petitie la Avocatul Poporului cerand sa atace legea respectiva pt ca cerinta de extras CF ii nedreptateste pe cei care au alte acte doveditoare dar n-au intabulare (din diverse motive practice, legea cadastrului punand tot felul de piedici care nu tin cont de realitatea de pe teren) si mi-au raspuns sa ma adresez justitiei in contencios administrativ sau CNCD - au zis bine sau e fuga de raspundere? Rolul institutiei fiind apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor in relatia cu autoritatile...

Alte discuții în legătură

Cncd - interpretare ordonanta 137/2000 ContSters256771 ContSters256771 Ma confrunt si eu cu o problema la CNCD (Consiliul NaŃional pentru Combaterea Discriminarii). Este vorba de o petitie pentru un anunt de angajare in care ... (vezi toată discuția)
Discriminare morty morty Buna ziua, Sunt angajat in cadrul unui hypermarket avand contractul de munca suspendat pentru crestere copil cu handicap 3-7 ani.Firma a acordat cadouri de ... (vezi toată discuția)
Domeniul public-domeniul privat al uat gilmi gilmi Buna ziua, As dorisa pun in discutie un aspect acela in care o autoritate publica in cadrul unui proces -L10-2001 transfera prntr-un HCL tot domeniul privat in ... (vezi toată discuția)