avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Clauze procedură achiziții publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Clauze procedură achiziții publice

Este legală inserarea unei clauze, în documentația de atribuire, având ca efect descalificarea operatorilor economici care au litigii cu autoritatea contractantă ?
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
ssibiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ssibiu , utilizator 22:45, 20 Mai 2025
Despre ce litigii vorbiti?
O contestatie formulata de ofertant cu privire la o alta procedura organizata de autoritatea contractanta, in curs de solutionare, sau solutionata in favoarea autoritatii, intr-un termen de 12 luni anterior datei limita pentru depunerea ofertelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare articol 205 din og 34/2006 dyana33 dyana33 Art 205 alin (3) lit. b ......suna asa: (3) Respectarea termenelor prevazute la alin. (1) este facultativa in urmatoarele cazuri: b) atunci cand ... (vezi toată discuția)
Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)