avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre contabilitate PFI medic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre contabilitate PFI medic

Registre contabilitate PFI medic
Buna ziua,
Care sunt registrele contabile care trebuie completate conform legii pentru PFI (medic)? Unde gasesc info cu modalitatea de completare?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:59, 22 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Registrul jurnal de încasări si plati, Registrul inventar și Registrul de evidenta fiscala.
Multumesc mult!
V-as ruga mult sa imi mai lamuriti cateva aspecte.
1.In conditiile in care prestez consultatii la sediul clinicii cu care am contract dispunand de baza ei materiala iar sediul e adresa de resedinta ce sa trec pe registrul inventar?
2. E necesar sa cumpar tipizate sau le pot face electronic in varianta Excel?
3. Mai trebuie stampila pe registre de la Administratia Financiara?
Multumesc inca o data pt raspuns
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Inca ceva...
4. Este necesar sa am un cont bancar dedicat activitatii PFI sau poat folosi un cont preexistent, administrat impreuna cu sotul meu?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2025
InaMK, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Numai ce ați cumpărat pe pfi cu factura și folosiți în activitatea autorizata. Concret în cazul dumneavoastra poate sa nu fie nevoie sa completați nimic.
2. Puteți:
-completa registrul pe calculator (de exemplu, într-un fișier Excel sau folosind un program de contabilitate).
-lista registrul periodic sau la cererea autorităților. Este important ca la un eventual control, să puteți pune la dispoziție o formă printată a registrului.
-arhiva electronic toată baza de date care reprezinta contabilitatea acelui pfi.
3. Nu.
4. Da, cont separat pe pfi.
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii norma venit - registru jurnal incasari si plati hordymulberry hordymulberry Sunt foarte nedumerit in legatura cu rj incasari si plati. Din ianuarie decand am deschis ii, am tinut acest jurnal in format electronic, fisier tipizat in ... (vezi toată discuția)
Registre si jurnale srl? dokiunu dokiunu Buna ziua. Am un SRL si nu stiu ce registre trebuie sa cumpar. Am si contabil si mi-a spus sa cumpar doar REF si RUC. Am cateva contracte de creditare ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)