avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila in contabilitatea firmei A pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila in contabilitatea firmei A pt dividende?

Firma A este asociat unic in firma B - ambele au acelasi asociat si administrator. Firma B obtine profit, se plateste impozit pe profit si pe dividende din firma B si asociatul ridica dividendele direct din firma B. Va rog sa-mi confirmati daca este corect si ce monografie contabila recomandati in contabilitatea firmei A pt aceste dividende. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ridicare dividende dintr-o firma ionela11 ionela11 Buna ziua...care sunt conditiile ca un sociat unic sa poata ridica dividente din propria firma?...de exemplu daca retrage lunar o suma de bani din banca...si ... (vezi toată discuția)
Bani in casa tony123 tony123 Buna ziua. Vreau sa suspend o firma, dar am bani in casa cam multi, cum as putea sa fac sa 'scap de ei', sa platesc administratorul? cat se plateste impozit pt ... (vezi toată discuția)
Banii din contul firmei cheltuiti pana la ultimul leu aurelianvames aurelianvames Am cautat problema mea pe forum dar nu am gasit un raspuns sa ma lamureasca. Eu asociat unic hotarasc sa inchid firma,pe firma am avut un apartament vechi ce ... (vezi toată discuția)