avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scos ing. topograf pentru a delimita si dezmembra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scos ing. topograf pentru a delimita si dezmembra teren . Buna, Un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita ...

Buna, Un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita si dezmembra de catre fatele sau terenul care era trecut in CF de 475 mp fiecare . A platit pe domn inginer 1000 lei atunci zicand si punand sa semneze hartii, cavi el face totul merge la primarie si la CF aducand un nou CF (25 lei taxa) . Cand a facut masuritorile in teren inginerul afacut o schita de mana trecand o margine lateral care este de fapt si nu cea din CF care a fost inainte deoarece vecinul lateral in fiecare an a tot intrat cu gardul pe terenul lui si a fratelui . Intreband pe inginer de ce nu masoara dupa schita si Cf , el a raspuns caci a venit o lege la care poate masura terenul existent acuma si nu dupa CF dar a facut schita numai de mana adica in loc de 475 mp existenti in CF fiecare si care au fost si pana nu a mutat gardul a mai ramas 458mp fiecare frate. Prietenul a zis ca vrea sa faca gard el dupa delimitare , dezmembrare de catre fratele lui si vecini dar domn inginer a spus caci sotia lui va face schita pentru gard si ca ea merge peste tot la primarie, etc. si ca numai trebuie masurate datele gardului fiindca le are el si va face impreuna cu sotia sa. Tot a sateptat prietenul ca inginerul sa aduca schita gardului aprobate si noul CF si actele de la primarie dar nu a venit atunci prietenul a mers la firma unde lucra domn inginer dar nu a dat de el iar cei de la firma au spus caci s-a mutat in Ungaria cu sotia sa. Anul acesta cand a mers sa plateasca impozitul la Primarie si a povestit unui prieten de al lui din primarie ce a patit iar prietenul a spus sa isi scoate un CF . Dar pe CF a lui si al fratele sau era trecut 475mp si 458mp de catre primarie masurati de catre ingier. fara sa aiba un act sau sa stie de acest caz.
INTREBARE:
1. Exista lege si care sa masoare numai terenul care este de fapt 458mp si nu dupa CF 475mp care erau inainte la fiecare frate???
2. Prietenul ce trebuie sa faca acuma fiindca vrea sa se delimiteze de fratele sau si sa faca gardul??

Alte discuții în legătură

Buna, un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita ... NELU IOAN VINTER NELU IOAN VINTER Buna, Un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita si dezmembra de catre fatele sau terenul care era trecut in CF de 475 mp fiecare . A platit pe ... (vezi toată discuția)
Buna, un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita ... NELU IOAN VINTER NELU IOAN VINTER Buna, Un prieten din oras a scos ing. topograf pentru a delimita si dezmembra de catre fatele sau terenul care era trecut in CF de 475 mp fiecare . A platit pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)