avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am o intrebare,se poate scote numere rosii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am o intrebare,se poate scote numere rosii din alt ...

Buna ziua,am o intrebare,se poate scote numere rosii din alt judet daca eu locuesc in alt judet diferit?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:30, 21 Mai 2025
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Numere rosii judet diferit de cel de domiciliu fier4jat fier4jat Buna ziua! Doresc sa scot al 3-lea set de numere rosii la o masina adusa din Olanda. In momentul in care imi expira al 2-lea set eu voi fi plecat in tara cu ... (vezi toată discuția)
Art. 85 cod rutier d_nelu d_nelu Buna ziua. Am o intrebare referitoare la art. 85 cod rutier. Aici se specifica faptul ca \"punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice al unui ... (vezi toată discuția)