avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama mea are nevoie de o hotărâre de divorț pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama mea are nevoie de o hotărâre de divorț pentru a i se ...

Mama mea are nevoie de o hotărâre de divorț pentru a i se servi la eliberarea buletinul. Cum o pot obține ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:05, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o cerere la grefa instantei care a pronuntat divortul pentru eliberarea unei copii dupa hotararea de divort daca nu mai detine acea hotarare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul în care cunoașteți un nr de dosar,nr sentința e relativ simplu.Daca nu aveți aceste informații e mai complicat,trebuie cautat după numele părților,an inregistrare(va trebui sa vorbiti cu un grefier ...)Daca hotărârea e veche de câțiva se rezolva mai tepede,dacă e de zeci de ani e ceva mai complicat etc.
Poate cere de la starea civila unde s-a incheiat casatoria un certificat de casatorie cu mentiunea de divort.
Ii trebuie hotărârea legalizată.
Daca nu se descurca singura poate apela la avocat.
Trebuie sa meargă singura la arhiva instantei dacă nu apelează la avocat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa hotararea de divort ... Georgescu Octavian Georgescu Octavian Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa Hotararea de divort a mamei mele, care a decedat intre timp, necesar pentru succesiune. Dupa divort mama mea si-a ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotărâre de divorţ, definitivă sau certificatul de divorţ, eliberat de notar H0r4c3 H0r4c3 Buna ziua. Pentru eliberarea unei noi carti de identitate, am nevoie, printre altele, de hotărârea de divorţ, definitivă sau certificatul de divorţ, ... (vezi toată discuția)