avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un carnet de cec din 1990 pe suma de 5000 cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un carnet de cec din 1990 pe suma de 5000 cu câștig în ...

Am un carnet de cec din 1990 pe suma de 5000 cu câștig în autoturism
Se poate recupera banii de pe el
Întrebarea este unde trebuie să merg să întreb?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:51, 22 Mai 2025
Nu mai are nici o valoare, n-aveți ce recupera.
5000 ROL este denominat la 0,50 RON
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2025
Dapix, utilizator
Accesati linkul si adresati-va la CEC si BRD. Se dau compensatii.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
OctaviaMaria, utilizator
Gresit , primesc compensatii doar cei care au facut depozit pentru cumpararea unei Dacii , la pretul intreg al masinii ( vreo 70.000 lei , daca bine imi amintesc eu ) , nicidecum pentru cei cu cecuri de economii si castiguri in autoturisme . Cititi cu atentie acel articol .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete cec cu castiguri in masina bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Ma numesc Pavel Elena, am niste nelamuriri si sper ca o sa mi le spulberati. Parintii mei au deshis la CEC inainte de revolutie 3 carnete de CEC ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera contravaloarea plus dobanzile dintr un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme Nepo Nepo Buna ziua, Detin un Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme de la CEC. Mai exact pe 17 august 1990 au fost depusi 5000 lei, dupa care a ... (vezi toată discuția)
Titluri de stat pentru carnete cec (depunatori pentru autoturisme dacia 1300 inainte de '89) Haimi Haimi Buna dimineata. Am prins partial o stire la TV, din care am retinut ca s-ar acorda titluri de stat pentru detinatorii de carnete CEC, depunatori pentru ... (vezi toată discuția)