avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, de curand, din neatentie am lovit usor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, de curand, din neatentie am lovit usor (fara spitalizare) ...

Buna seara, de curand, din neatentie am lovit usor (fara spitalizare) pe cineva pe trecerea de pietoni, clar vina mea, vatamare corporala din culpa, mi s-a retinut permisul si mi s-a intocmit de catre politist un dosar penal, intrebarea mea este ce urmeaza in continuare, care e procedura in situatia mea, daca credeti ca ar trebui sa imi iau un avocat, la ce sa ma astept in continuare, multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident rutier rezultat cu victima. Utilizatorulr Utilizatorulr Din neatentie si nepastrarea distantei fata de masina din fata, la o trecere de pietoni, am lovit masina, aceasta a ricosat pe trecerea de pietoni. A fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier AndreeaHorvath AndreeaHorvath Buna seara, Am si eu o intrebare, daca se poate sa-mi raspundeti, va rog frumos! Fratele meu a avut un accident rutier din care a rezultat vatamarea ... (vezi toată discuția)
Consecinte accident cocioaba.mihaita16@yahoo.com cocioaba.mihaita16@yahoo.com Bună seara. Pe am și eu o întrebare la dumnevoastră. Pe 10 martie am lovit ușor o doamnă pe trecerea de pietoni. Mam înțeles cu doamna și nu are nici ... (vezi toată discuția)