avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier rezultat cu victima.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier rezultat cu victima.

Din neatentie si nepastrarea distantei fata de masina din fata, la o trecere de pietoni, am lovit masina, aceasta a ricosat pe trecerea de pietoni. A fost lovit un pieton. Pietonul e ranit usor, posibil o operatie la genunchi, nu e fractura. Eu nu stiu daca persoana a fost lovita din cauza mea sau inainte sa lovesc eu masina din fata.
Mi-a fost retinut permisul in vederea cercetarii dosarului penal pt vatamare corporala din culpa.
Care sunt urmarile? Ce pasi ar trebui sa urmez?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Utilizatorulr, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:51, 12 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasul 1. Angajati un avocat.
De pasii urmatori se va ocupa avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, de curand, din neatentie am lovit usor (fara spitalizare) ... nicuionita1979 nicuionita1979 Buna seara, de curand, din neatentie am lovit usor (fara spitalizare) pe cineva pe trecerea de pietoni, clar vina mea, vatamare corporala din culpa, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)