Buna seara. Pe scurt: am săpat azi un șanț la țară, transversal pe strada noastră, care e pietruita pentru a fi asfaltata. M-a ajutat, contra cost, un băiat cu buldozerul din sat. Acum vreo luna am cerut d-nei primar un nr de telefon al cuiva care are un buldozer, deci știa intenția. Azi a venit constructorul și a sunat la 112, a venit politia, a făcut poze, a venit și dna primar care nu mai recunoaște ca ea ne-a dat, telefonic, un contact pt a sapa strada. Făcusem, tot acum vreo luna, doua cereri către primărie pentru bransare la canalizare, care au rămas fără răspuns. Maine e inspecție de la ISC și probabil voi fi chemat și la politie pt declarații.
Am găsit vreo 3 legi, una care spune ca o cerere care nu a primit răspuns în termen legal (eu știu ca sunt 30 de zile) poate fi considerata acceptata tacit, legea 50 din construcții care spune ca nu am nevoie de autorizație atâta timp cât am aprobarea (posibil tacita în cazul asta) din partea administratorului drumului și o alta lege care spune ca persoanele sunt obligate sa se branseze la canalizare, atâta timp cât ea exista. Lucrările de executie canalizare au fost recepționate acum cativa ani, am răspuns scris din partea tuturor instituțiilor pt asta, mai puțin din partea primăriei.
Ce ma sfătuiți sa fac? Menționez ca urgenta e mare.
Mulțumesc!