avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea Bucureștiului ...

Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea Bucureștiului pe o strada privata in care proprietarii detin cota indiviza. Contextul este următorul : nu se poate reabilita strada (care a ajuns într o stare deplorabila, mai rău ca un drum de tara desfundat) deoarece cea mai parte din proprietari nu doresc sa dea bani. A doua variata pt reabilitare ar fi fost preluarea in administrație publica pt branșare la rețeaua de apa, canalizare și asfaltare (strada e pietruita). Aceasta soluție a fost propusa de primar însă nu merge nici asa pt ca unii proprietari refuza sa doneze. Oricum am auzit sa sunt străzi în localitate în care au donat 100% din proprietari însă cu toate acestea primăria nu a preluat. Dat fiind ca și noi plătim impozite locale ca orice alt cetățean al comunei și cu toate acestea nu beneficiem de nicio lucrare de dezvoltare locala, as dori sa va întreb dacă exista vreo cale de acțiune prin care sa fie fortata preluarea în administrarea publica? Știu ca nu exista cadru legal pt aceste drumuri private care sunt ale nimănui însă mă întreb pt ce plătim impozite.. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabitzumic , utilizator 20:03, 3 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine e responsabil de repararea/asfaltarea strazii in cartier nou: dezvoltatorul sau primaria? mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Brasov inceput acum trei ani, cu opt blocuri terminate si trei in curs de construire. Accesul la ... (vezi toată discuția)
Sistem de scurgere public prin curte/gradina privata - cum solutionez? A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Situatia: strada comunala secundara, in panta, prin proiect cu fonduri europene, a fost asfaltata [inclusiv santul a fost asfaltat]. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea admnistrativa a unei localitati - cartierul pipera sa treaca de la administratia orasului voluntari la cea a sectorului 1 sau 2 bucuresti bologa_vasile bologa_vasile Buna dimineata, Locuitorii din cartierul Pipera, oras Voluntari, se confrunta de ani de zile cu urmatoarele aspecte grave: a) Lipsa unei infrastructuri ... (vezi toată discuția)