avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fratele meu a fost arestat preventiv pentru tentativa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fratele meu a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor ...

Bună as dori si eu un sfat am o problema fratele meu a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor sa certat cu concubina lui fiind in locuință lui ea la sunat pe fiul ei sa vina sa sa ii ia apărarea sau certat cei doi băiatul ei la lovit pe fratele meu a căzut inconștient după cate minute el sa trezit de jos având un cuțit la îndemână la lovit pe fiul concubinei in zona capului după ureche a ajuns la spital este cu 7 8 zile îngrijiri ce șanse are fratele meu din câte știm nu ia pus viata in pericol va rog sa îmi răspundeți suntem într-o mare dilema!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:50, 22 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
din câte știm nu ia pus viata in pericol

Deci l-a lovit cu cutitul in zona capului si nu i-a pus viata in pericol???
Pai tocmai asta e tentativa de omor si de aceea a fost arestat!
Sansele mari sunt sa fie condamnat la inchisoare cu executare.
Tentativa de omor se pedepseste cu inchisoarea de la 5 la 10 ani.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pare sa fie tentativă de omor.
O sa studieze avocatul dosarul ca sa analizeze mai multe aspecte în aparare.
Ar putea fi posibila și ipoteza reducerii pedepsei.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ... Florentina20199 Florentina20199 Buna ziua ! Fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ,cauzandu-i diferite fracturi inclusiv la cap. A fost bagat la tentativa de omor . Momentan e ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tentativa de omor? Hifrjgdggf Hifrjgdggf In urmă cu 3 luni, 3 bărbați au venit la tatăl eu acasă înarmați cu topoare și cuțite și l-au amenințat pe tatăl meu că o să îl omoare, dar ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau vatamare corporala? Ddaniel00 Ddaniel00 La ce poate fi incadrat cel care a provocat victimei o taietura in zona gatului cu adancimea de 2cm? Plus amenintare cu pistolul asupra acesteia? (vezi toată discuția)