avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am inchiriat un spatiu comercial unei firme.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am inchiriat un spatiu comercial unei firme.

Buna ziua. Am inchiriat un spatiu comercial unei firme. Contractul expira in data de 01.06.2025 si urmeaza sa incheiem un act aditional pe înca 1 an. In contract s-a stipulat: "Cuantumul chiriei va putea fi modificat de către părţi, prin acord, pe bază de act adiţional la prezentul contract. " Avand în vedere inflatia galopanta (faptul ca aceasta chirie a fost stabilita acum 3 ani iar pretul ei a ajuns in acest moment cat inchirierea unui apartament intr-o zona periferica) ii pot majora chiria?
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mihaela160705 , utilizator 13:08, 22 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți. Asa cu ați stipulat în contract "prin acord".
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere nickelman200 nickelman200 am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Contractului de inchiriere ... jedrysiak_stelian jedrysiak_stelian Buna ziua, ma confrunt cu o dilema in cazul contractului de inchiriere cu asociatia de proprietari, mai exact detin 3 spatii comune cu contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Pimaria decide cresterea chiriei pentru spatiu inchiriat unui srl. e legal? ncris78 ncris78 O societate comerciala functioneaza intr-un spatiu, in baza unui contract de inchiriere cu durata de 5 ani, care se poate prelungi. Cuantumul chiriei stabilita ... (vezi toată discuția)