avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă am vândut un apartament și cheltuielile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă am vândut un apartament și cheltuielile de întreținere ...

Dacă am vândut un apartament și cheltuielile de întreținere suplimentare gen fond reparații, zugrăvit le plătesc și apoi predau apartamentul , le pot recupera? Eu plătesc 1,2 rate .
Cel mai recent răspuns: Oprisanescu Stefan , utilizator 07:45, 23 Mai 2025
Nu aveti cum sa recuperati banii, nu este cadru legal.
Se recuperează doar fondul de rulment
Buna ziua , la vanzarea apartamentului se recupereaza doar fondul de rulment care sunt banii dumneavoastra pentru plata consumului pe luna anterioara si se reintregeste cand achitati noile liste de plata . Fondul de reparatie este folosit pentru a repara ce a fost stricat cat timp ati locuit acolo , si nu se returneaza . Fondul de penalitati se foloseste la reparatiile curente ale imobilului . Deci fondul de reparatie , zugravit se colecteaza pentru a repara ce este deteriorat pe partile comune cat timp ati folosit partile comune in imobil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reabilitare termica ContSters62736 ContSters62736 in perspectiva inceperii reabilitarii termice a blocului, in adunarea generala anuala a fost luata decizia constituirii unui fond suplimentar in acest scop, ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond reparatii Marica_sz Marica_sz Am vandut o garsoniera si am cumparat un apartament mai mare. Fondul de rulment pot recupera prin cerere catre asociatie. Fondul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatii administrator fardia fardia Buna ziua, As dori sa aflu unde pot reclama administratorul blocului deoarece acesta refuza sa imi elibereze adeverinta necesara la instrainarea ... (vezi toată discuția)