avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am omis sa completez in declaratia 100, creanta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am omis sa completez in declaratia 100, creanta fiscala

Buna ziua! Am omis sa completez in declaratia 100, creanta fiscala 810-Varsaminte de la PJ, pt. persoanele cu handicap neincadrate. incerc sa fac o corectie si sa depun declaratia 710 dar primesc o notificare ca documentul nu este valid, intrucat in declaratia 100 nu am trecut deloc creanta fiscala 810. Cum pot rezolva aceasta problema? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

fondul de solidaritate cu privire la persoanele cu handicap Ana Gafton Ana Gafton Buna ziua, Stiti cumva unde anume in Bucuresti se depunde declaratia cu privire la fondul de solidaritate pentru persoanele cu handicap? Exista o procedura ... (vezi toată discuția)
Plata fond pentru pers cu handicap anastancu anastancu Buna ziua, Ma puteti ajuta cu ceva informatii privind plata fondului pentru persoane cu handicap? Compania noastra a atins 50 de angajati si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 sau 710? anamariagroza anamariagroza pt luna octombrie 2011 am omis sa depun declaratia 100 pt impozit pe venturi din premii si din jocuri de noroc, suma a fost virata in luna octombrie. depasind ... (vezi toată discuția)