OLIVATA 
	    	Utilizator

OLIVATA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 POPA GHEORGHE	                   

[b]RIL admis ref. încadrarea în grupele de muncă potrivit Ordinului Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale nr. 50/ 1990[/b]
În şedinţa din 16 mai ... (vezi toată discuția)
	                    POPA GHEORGHE	                   

[b]RIL admis ref. încadrarea în grupele de muncă potrivit Ordinului Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale nr. 50/ 1990[/b]
În şedinţa din 16 mai ... (vezi toată discuția)

CoceaCorneliu	                   

Am fost angajat la o turnatorie de feroase ca inginer, in perioada 19.08 1985 - 1.05. 1988. In cartea de munca am incadrarea la clasa 21, gr. B. Am fost la ... (vezi toată discuția)
	                    CoceaCorneliu	                   

Am fost angajat la o turnatorie de feroase ca inginer, in perioada 19.08 1985 - 1.05. 1988. In cartea de munca am incadrarea la clasa 21, gr. B. Am fost la ... (vezi toată discuția)

Pilu	                   

Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o verisoara care s-a pensionat recent. A lucrat ca fotograf, grupa a II-a de munca, in perioada ... (vezi toată discuția)
	                    Pilu	                   

Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o verisoara care s-a pensionat recent. A lucrat ca fotograf, grupa a II-a de munca, in perioada ... (vezi toată discuția)