Sunt declarată cu bpd,am făcut o plângere pentru viol,amenințare și hartuire și șantaj ,apoi am mai depus o plângere tot pentru amenințare și mi am luat ordin de protecție în instanta,violul..nu a fost chiar viol și eram Intr o oarecare relație cu agresorul,iar când am fost la secția de poliție aceștia au zis că nu se confirma cele spuse de mine ,dar totuși am decis sa îmi iau și ordin de protecție împotriva lui,pot pati eu sau el ceva,ce se întâmplă în acest caz? După cele întâmplate el a plecat în afară,eu ,naivă și necoapta daca pot folosi acest termen m-a convins să mă duc după el ,dar omul se ocupa cu furturi și proxenetism,când am văzut ce se întâmplă și ce avea de gând,m am speriat și am fugit înapoi în Ro...și a venit și el...el ameninta in continuare că se omoară pe el de aceasta data îmi trimite poze și filmări cum se taie și îmi face anumite propuneri indecente pentru apelurile video,a văzut însă că nu îi mai ofer atenție și de o săptămână s a potolit să zic așa..ce se întâmplă în aceșt caz? Mă sperie foarte tare el și anturajul lui...
Terorizare
iulian55
Rămân la părerea că în această țară cineva trebuie să iți dea în cap ca să se ia vreo măsură, până atunci fiecare poate face ce dorește. Nu ... (vezi toată discuția)