avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi cf. Legea 8/2006
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi cf. Legea 8/2006

Bună ziua,
Sora mea are dreptul la indemnizație conform Legii 8/2006, pentru că face parte dintr-o Uniune de creatori. A depus actele la Casa de Pensii în luna august 2024 și nici până acum nu a primit răspuns sau drepturile. A făcut 2 sesizări privind această situație la Casele de Pensii. Ce se poate face?
Mulțumim

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu liliana petrisor liliana petrisor Va rog sa-mi elucidati urmatoarea dilema: Daca: - beneficiez de pensie pentru limita de varsta din martie 2005 - beneficiez de \"indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Legea8/2006 si legea 223/2015 ContSters377161 ContSters377161 Va rog frumos sa ma lamuriti. Ma numesc Radu si sunt pensionar MApN si beneficiez de indemnizatie pe Legea 8/2006 fiind membru UCIMR. Din 1 ian pensia mea ... (vezi toată discuția)
Reducerea drepturilor banesti se aplica si beneficiarilor de drepturi reparatorii cu caracter necontributiv? liliana petrisor liliana petrisor Cf. \"Legii nr. 8/2006 privind instituirea indemnizatiei pentru pensionarii sistemului public de pensii, membrii ai uniunilor de creatori legal constituite si ... (vezi toată discuția)