avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, La evaluare medicina muncii mi s-a dat ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, La evaluare medicina muncii mi s-a dat revenire la ...

Buna ziua,

La evaluare medicina muncii mi-sa dat revenire la 6 luni, cu permisiunea de a face eforturi usoare-moderate, sânt interzise eforturile mari, ridicat de greutăți. Eu având un infarct din 2022. Înălțime 100kg și înălțime 190
Întrebarea este cate kg pot ridica, ce înseamnă ușor și moderat.
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Mata mare , utilizator 10:46, 24 Mai 2025
Cand mergeti la piata, cate Kg puteti duce, fara efort ? Acesta este raspunsul.
Ce afectiuni sunt inregistrate in dosarul dvs. medical, daca la greutatea si inaltimea dvs. se recomanda de catre medic, sa nu ridicati greutati ?
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport medicina muncii Wannaaa1 Wannaaa1 Buna ziua.mi-a fost emis un raport de medicina muncii, în care se specifica anumite riscuri,însă concluzia este că nu se recomanda risc maternal.Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Cardiac la volan ContSters304576 ContSters304576 Buna ziua. Ma numesc Marian si datorita faptului ca nu stiu carei institutii sa ma adresez, apelez la bunavointa dvs. de a-mi acorda un raspuns si sugera ... (vezi toată discuția)
Medicul de medicina muncii trebuie să se pronunțe ? / să recomande salariatului ce sa facă și ce să nu facă ? oanaportar oanaportar Vă supun atenției o situație și vă rog să mă ajutați cu un răspuns : - o dată la 7 ani, la finalul anului, se face inventarierea cărților, ... (vezi toată discuția)