avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare copii

Buna ziua. Eu sunt casatorita si am doi copii de8 si 12 ani. In vacanta de vara, vreau sa plec impreuna cu ambii copii in Italia, la rudele mele. Este necesar sa am pt copii si procura de la sot si pasapiarte?
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2025
Simona Georgiana, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Bineinteles.
Copiii au nevoie de pasapoarte.
Iar dvs aveti nevoie de declaratia sotului, ca este de acord sa parasiti tara cu cei doi copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale de scoatere copii minori din tara eu1001 eu1001 buna ziua, vreau sa stiu si eu cum as putea proceda legal in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in italia si a venit in tara in CO. avem doi copii minori ... (vezi toată discuția)
Preschimbare procura adina0423 adina0423 Bună seara. Am o întrebare : se poate face procura fără mine? Dacă da, unde? Sunt divorțată la notar și am procura pt a părăsi tara pana în iulie ... (vezi toată discuția)