avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt femeie, ma intereseaza daca eu sunt inca sub ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt femeie, ma intereseaza daca eu sunt inca sub ...

buna ziua,
sunt femeie, ma intereseaza daca eu sunt inca sub contract de munca pana la implinirea varstei de65 de ani, care se implinesc anul acesta, mai pot face cerere pentru prelungirea cu inca un an a contractului individual de munca?
Cel mai recent răspuns: elenagav , utilizator 11:24, 24 Mai 2025
Nu se mai poate prelungi , c.i.m. va inceta de drept la data cand impliniti varsta de 65 de ani . Se poate incheia un nou contract de munca.
multumesc1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opțiunea de prelungire a vârstei de pensionare la femei cernatlarisa cernatlarisa Dacă se optează pt prelungirea vârstei de pensionare, ca femeie, atunci e obligatoriu să se stea până la 65 de ani, sau se poate opta si pentru mai ... (vezi toată discuția)
Pensionare Ciupitu Georgiana Ciupitu Georgiana Buna ziua. As dori sa stiu daca o femeie care a va atinge varsta standard de pensionare si stagiul minim de cotizare in luna martie poate opta in scris sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la implinirea varstei de pensionare campeanvio campeanvio Buna dimineata, In data de 12.03.2018, am implinit 65 de ani. iar in prezent lucrez. Dupa cate stiu eu, la implinirea varstei de 65 de ani, firma la care ... (vezi toată discuția)