Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Medicul oftalmo-pediatru mi-a comunicat ca s-au modificat ...

Buna seara. Medicul oftalmo-pediatru mi-a comunicat ca s-au modificat cateva criterii de acordare a burselor scolare pentru miopie. Va rog, care este actul care reglementeaza acest lucru? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irolf , utilizator 10:05, 24 Mai 2025
Elevii cu anumite probleme de vedere pot obține bursa socială pe criterii medicale, în baza unor certificate emise de autorități
www.avocatnet.ro/articol_673...
MUltumesc, nu asta intrebam. In decurs de 8 luni( intervalul dintre doua controale oftalmologice CU ACELASI MEDIC), s-a schimbat incadrarea miopiei pentru bursa de la GRAV la MARE. Adica, si cei care au miopie MARE pot beneficia de bursa. Despre ACEASTA modificare in legislatie/acte/nomenclatoare sau ce-or fi ele intrebam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse elevi cu probleme oftalmologice CATALINA-MINA CATALINA-MINA Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu bursele pt elevii cu probleme oftalmologice. Care sunt conditiile pt a beneficia de bursa, in ce situatii, ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)