avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere ( dizolvare ) SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere ( dizolvare ) SRL?

Buna ziua
Care sunt pasii de urmat pentru radiere ( dizolvare ) firma ( SRL ) care are proprietati si 2 asociati - unul majoritar cu 99.85% si celalalt cu 0.15% din actiuni ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:59, 24 Mai 2025
Dacă vă înțelegeți, se poate face dizolvarea și lichidarea simultan, fără numire de lichidator. Se va hotărâ asta în urma hotărârii AGA și apoi se ac formalitățile la Registrul Comertului. Firma nu trebuie să aibă datorii la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Procedura radiere srl mmirabela21 mmirabela21 Buna ziua! Imi puteti da cateva indicatii in legatura cu radierea din registrul comertului a unui srl fara activitate cu asociat unic? Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sau radiere srl tory74 tory74 as vrea sa inchid un srl la registrul comertului cu restante de 28000 lei cum se procedeaza sau ce acte imi trebuie mentionez ca srl ul e suspendat de un an (vezi toată discuția)