avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am un împrumut la banca de 5000 lei și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am un împrumut la banca de 5000 lei și din cauza ...

Buna ziua am un împrumut la banca de 5000 lei și din cauza unor probleme nu l-am mai putut plăti așa că mi sa pus proptire pe cont și executare silita dar eu in momentul acesta nu am nimic pe numele meu dar urmează să se facă succesiunea la casa și terenuri de la părinți casa îmi va fi cedată de frați mei mie îmi poate lua banca casă daca aceasta va fi trecută pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:22, 24 Mai 2025
Când veți avea ceva bani veți fi executat.
Casa va fi scoasă la licitație și vândută pentru recuperarea datoriei.
5000 lei e o sumă mică, plătiți creanța să scăpați de griji.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperarea unei datorii ipotecare e posibil ca executorul sa vanda la licitatie bunurile mobile inaintea imobilului ipotecat? user43 user43 Am fost executat silit pentru restante la plata unui credit ipotecar.Casa este mostenire de la parinti. Suntem 3 frati. Cei 2 frati mai mari mi-au cedat mie ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma victoria75 victoria75 In calitate de creditor as dori sa stiu daca prin executarea silita a unei firme care nu are nimic in conturi dar are in proprietate doua terenuri,amandoua ... (vezi toată discuția)