avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la concediu medical chiar daca am doar 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la concediu medical chiar daca am doar 2 luni de la ...

Am dreptul la concediu medical chiar daca am doar 2 luni de la angajare, anterior am plecat după 2 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 25 Mai 2025
Nu. Aveți dreptul doar la motivare medicală, care este condiu fără plată.
Pentru a beneficia de concediu medical, trebuie să vetun stagiu de cotizare de minimum șase luni în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul.
Ultima modificare: Duminică, 25 Mai 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa am pe cartea de munca pentru a beneficia de concediu prenatal? andreea ana maria andreea ana maria as dori sa stiu si eu cate luni ar trebui sa aiba o gravida pentru a beneficia de concediul prenatal? inainte era o perioada de 12 luni ,dar am auzit de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat ... Adina98 Adina98 Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat cu pauza de o sapt și m-am angajat în altă parte...aici am 2 luni de când muncesc dar ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate ralucaboeriu ralucaboeriu Buna ziua, Am o persoana care doreste concediu de maternitate, dar in ultimul an, a avut concediu fara plata, apoi a venit la munca pentru 3 saptamani, apoi a ... (vezi toată discuția)