avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Dacă fostul meu concubin are datorii mari ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Dacă fostul meu concubin are datorii mari la bănci ...

Bună ziuaa! Dacă fostul meu concubin,are datorii mari la bănci și lucrează în afară, fiind în proces pt pensia alimentara , îl gaseste cu datorii anaful și poate sa i pună propire pe contul din afară? Eu am oferit datele unde lucrează el. As vrea sa știu dacă ii afectează cu ceva.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:53, 25 Mai 2025
Doar in baza unui titlu executoriu european.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor mancipri mancipri Speta . De aproximativ un an si jumatate mama copilului a deschis un cont la o anumita banca , cont in care tatal copilului sa depuna pensia alimentara . In ... (vezi toată discuția)
Darea in plata virgil1b virgil1b buna ziua am vrut sa dau locuinta an plata si fosta sotie nu vrea banca ne a executat silit si la tribunal suntem amandoi pt plata unei sume ,e fiind si garant ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna ... Andreea198912 Andreea198912 Bună dimineața. Sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna cu fostul soț, domiciliul copilului fiind la mine. În sentinta de divorț scrie ca pensia ... (vezi toată discuția)