avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, urmează să nasc în octombrie și o sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, urmează să nasc în octombrie și o sa am 10 luni ...

Bună ziua,urmează să nasc în octombrie și o sa am 10 luni lucrate în UK iar lunile august și septembrie voi fi angajată în România și întrebarea mea este,pentru luna octombrie(luna nașterii)pot beneficia de concediu de maternitate sau trebuie sa am 6 luni cotizate în România pentru a beneficia de concediu de maternitate pentru luna octombrie?
Specific că am 10 ani munciți în UK și rezidență permanentă(settled status).
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului adrian.bo adrian.bo Buna, Vreu sa incep cu faptul ca locuiesc in Irlanda de Nord, lucrez aici din 2015, am mortgage si Settled Status. Intrebarea mea este in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 00Monica42 00Monica42 Am o nelamurire cu privire la indemnizatia de maternitate. Eu urmeaza sa nasc in luna August 2016. Din 01.01.2015 pana la 30.09.2015. am lucrat la banca. Din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si de ingrijire a copilului MirelaNadia MirelaNadia Buna ziua. Numele meu este Mirela si am o intrebare. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii august. Problema este ca la actualul loc de munca ... (vezi toată discuția)