avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am activat in functa de Sef formatie pana ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am activat in functa de Sef formatie pana in data de ...

Buna ziua, Rog respectuos un raspuns la o situatie destul de delicata si cu rugamintea daca se merita angajarea unui avocat specializat in codul muncii.
Concrect am activat in functa de Sef formatie pana in data de 13,03,2025. program partial - 6 ore, data la care a fost inlaturat fara documente oficiale, doar verbal, ca incepand cu aceata data va trebuie sa predau ( masina , bon consum, toate documentele ) motivandu se ca rezultatele mele sunt foarte slabe ( fac mentiunea ca in aceasta situatie se aflau inca 4 colegii), imi permit sa afirm ca rezultatele acestora fiind mult mai slabe decat ale mele - avand o situatie concreta a activitatii mele. La momentul respectiv incheindu se doar un proces verbal , cu mentiunea ca aceasta soliciotare a fost doar verbala de catre conducerea unitatii, fara o analiza corecta a activitatii fiecaruia . Pana la data redactarii acestui email am fost in concediu odihna si in ultimele saptamanii a activat intru n birou Ț creante Ț .....care si aceasta a fost facut doar verbal , afirmatie sustinuta prin redactarea Procedurii de creante, in care nu apare nici un reprezentant al biroului cat si faptul ca acestea se subordoneaza biroului productie.
Concret se pune in discutie abuzuri in functie, denigrarea personalului , injosire, hartuire, finalizandu se cu excluderea din organizatie ( concedierea nedreapta - pe alte criterii ........ cel al performantei fiind ultimul s au inexistent.

Cu multumiri!

Alte discuții în legătură

Majorare capital social prin compensare AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Buna ziua, poate cineva sa ne comunice daca a avut vreo situatie in care a majorat capitalul social al unei societati ca urmare a unei compensari a datoriei pe ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone emisa fara cererea mea Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Executarea silita si daune morale requinul requinul Buna ziua. Am deschis acest topic intrucat o cunoscuta firma de recuperari creante mi-a blocat conturile pentru o presupusa datorie catre un magazin de ... (vezi toată discuția)