avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! As vrea sa stiu de ce executorul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! As vrea sa stiu de ce executorul judecatoresc are ...

Bună seara! As vrea sa stiu de ce executorul judecatoresc are dreptul sa ma execute silit pentru cun credit in CHF, desi am o hotarare definitiva in care se recomanda reechilibrarea contractului, de care Banca nu a ținut cont, și un proces in derulare, pentru stabilirea cursului CHF de catre judecător, deoarece Banca a motivat refuzul reechilibrării pe motiv ca instanta nu i-a spus clar cum trebuie calculat noul curs pentru franc.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:09, 25 Mai 2025
Mergeți la avocat daca sunt probleme.
Trebuie văzut exact ce este de făcut dar, cu actele in față.

București 2025
Ultima modificare: Duminică, 25 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită din pricina unor datorii cauzate de dobânzi exorbitante iamsebastiann iamsebastiann Bună ! În urmă cu 10 ani, mama mea a contractat un credit in CHF pentru nevoi personale, iar urma exploziei cursului valutar, rata s-a dublat, ajungând la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. un credit CHF, pe clauze abuzive.Mentionez ca aceasta banca nu mai este in RO de la finalul lui ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca cata1505 cata1505 Am un credit de nevoi personale in CHF{franci elvetieni}. IN 2010 am fcut o refinantare pe care banca nu arespectat-o. Banca avandut creditul unei firme. Firma ... (vezi toată discuția)