avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea sa știu dacă noua fisa a postului reprezinta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea sa știu dacă noua fisa a postului reprezinta un act ...

As vrea sa știu dacă noua fisa a postului reprezinta un act adițional la CIM ,sau trebuie sa mi se înmâneze un alt act adițional pe fare trebuie sa-l semnez și sa fie atașat la CIM. Este legala noua fisa a postului chiar semnata de mine în cazul în care nu s-a atașat un act adițional la CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 26 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fisa postului nu reprezinta un act aditional la c.i.m. .... daca ati semnat noua fisa postului, atunci aceasta isi produce efectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la angajare vladp33 vladp33 Cand trebuie semnat de catre angajat contractul de angajare? Din ce stiu eu, daca nu s-a modificat intre timp, cu o zi inainte de inceperea efectiva a ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare act aditional ancaoroian ancaoroian Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de inregistrare a actului aditional la ITM, de la data semnarii? Concret: actul a fost semnat in 01.05.2008, si ... (vezi toată discuția)
Schimbare cor fara o noua fisa a postului eui1 eui1 Poate sa sanctioneze angajatorul un angajat pentru neindeplinirea unor sarcni ce tin de vechea pozitie in firma? Mentionez ca, exista un act aditional de ... (vezi toată discuția)