avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Daca soțul este în șomaj și are ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Daca soțul este în șomaj și are sechestru pe ...

Bună seara.Daca soțul este în șomaj și are sechestru pe mașină poate să sune la executor să îi ridice sechestru de pe mașină.Avand in vedere că din șomaj nu poate să i se rețină bani.O seara liniștită.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:48, 26 Mai 2025
Nu, bineinteles. Nu are legătură sechestru cu șomajul. Dvs puteti contesta masura sechestrului, fie după ce achita, fie daca nu datorează ceva.
Oricum si cu sechestru, poate circula cu ea
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. ma scuzati de deranj la această oră. soțul meu ... Maria-15 Maria-15 Buna seara. Ma scuzati de deranj la această oră. Soțul meu a avut o mașină pe numele lui. Are rate la bancă Unicredit. A rămas fără loc de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)