avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara.Daca soțul este în șomaj și are ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara.Daca soțul este în șomaj și are sechestru pe ...

Bună seara.Daca soțul este în șomaj și are sechestru pe mașină poate să sune la executor să îi ridice sechestru de pe mașină.Avand in vedere că din șomaj nu poate să i se rețină bani.O seara liniștită.Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti cpopescu01 cpopescu01 buna seara! am si eu o intrebare :am o hotarare definitiva si executorie in ce priveste drepturile banesti.Hotararea suna cam asa:obliga parata la plata sumei ... (vezi toată discuția)
Intimat- reclamant/pot depune o cerere de sechestru judiciar al unui autoturism in apel? Lavinia Mustata Lavinia Mustata As dori sa stiu daca pot depune o cerere de sechestru judiciar pentru un bun mobil (autoturism) pe care fostul sot mi-l retine la domiciliul parintilor sai si ... (vezi toată discuția)
Sechestru masina floare de gheata floare de gheata Dupa ce anunta punerea sub sechestru la politie si la autoritatile locale cum poate sigila si ridica executorul o masina daca proprietarul nu preda de buna ... (vezi toată discuția)