avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj - îmi spuneti va rog varianta cea mai putin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj - îmi spuneti va rog varianta cea mai putin costisitoare ...

buna seara, imi spuneti va rog varianta cea mai putin costisitoare { taxe si impozite }, la impartirea unui imobil de 70 mii euro. Mentionez ca fosta e multumita cu ideea de ai da acum 25 mii euro, doar acum ! si imobilul imi va lasa mie. In prima instanta a dorit ca partea ei sa o doneze la copilul nostru major si sa ai dau 25 mii euro, doar ca eu nu am fost de acord.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:49, 25 Mai 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Act de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj pojogaana pojogaana Cat costa partajul la notar in Germania. (vezi toată discuția)
Partaj madi1206 madi1206 Buna ziua! Din nou :rolleyes: Sa presupunem ca parintii divorteaza. Au un singur copil. Apartamentul este pe numele ambilor parinti. La partaj tatal trece ... (vezi toată discuția)
Donatie bani in completarea achizitiei unui imobil snowflake59 snowflake59 Parintii vor sa imi doneze 30.000 euro pe care o sa-i folosesc ca si completare la achizia unui imobil. Ma intereseaza sa stiu daca donatia se face doar prin ... (vezi toată discuția)