avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Am o mare rugăminte: mă poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Am o mare rugăminte: mă poate ajuta cineva ...

Bună dimineața!
Am o mare rugăminte: mă poate ajuta cineva cu un model de acțiune în instanță, prin care să solicit fostului angajator plata concediului de odihnă neefectuat? Menționez că am fost angajat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată în perioada 12 iulie 2024-2 aprilie 2025, atunci când angajatorul a decis că raporturile de muncă se încheie. La solicitarea de a-mi plăti zilele de concediu de odihnă, potrivit codului muncii, mi-a răspuns că "e deschis la tribunal". Mulțumesc pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: ValiMocanu , utilizator 09:55, 26 Mai 2025
Este greu de postat o astfel de actiune in Forum... Puteti depune si sesizare la ITM.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de compensarea in bani a co 2023 si 2024 paulette17 paulette17 buna ziua! sunt anjgajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o institutie publica . As avea conditii de pensionare cu 01.06.2025. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti strb strb Subsemnatul .......... fost angajat al societatii X,am lucrat in perioada 30.06.2015-09.06.2016 cu contract pe peroada nedeterminata. Am depus plangere la ITM ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat blackbeautybrother blackbeautybrother Am lucrat cu contract de munca in perioada aprilie 2013-octombrie 2015, timp in care am efectuat partial concediul de odihna aferent fiecarui an. In Decizia ... (vezi toată discuția)