avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Asistentul personal însoțit de copilul cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Asistentul personal însoțit de copilul cu dizabilitate ...

Buna ziua. Asistentul personal in prezenta copilului cu dizabilitate are gratuitate la microbuz,autocar? Fetița va trebui dusa la o școală specială și va trebui sa facem naveta
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2025
AlinaAndreea23, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt profesor la o școală și fac naveta din localitatea ... Buhăescu Carmen Buhăescu Carmen Bună ziua! Sunt profesor la o școală și fac naveta din localitatea de domiciliu cu mașina personală, aceasta fiind înmatriculată pe numele sotului.Eu ... (vezi toată discuția)
Invatator exigent si cu care nu se poate discuta sub nici o formace pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare ... Mary230 Mary230 Ce pot face pt a o muta pe fetita mea de la grupa pregătitoare A la grupa B deoarece copilași de la gradi cu care a fost sunt toți în clasa B, precizez k ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadru didactic akna akna Buna seara! As dori sa imi clarificati in ce conditii pot sa beneficiez de decontarea navetei! Am sa va prezint situatia mea. Sper sa fiu destul de ... (vezi toată discuția)