avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transport alternativ BOLT UBER
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transport alternativ BOLT UBER

Bună ziua!
Ce reglementări au intrat în vigoare în privința transportului alternativ cu autoturism și conducător auto (Bolt, Uber) : taxe, impozite, program de lucru, carte de muncă?
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Flotele partenere uber/bolt pot colabora legal cu pfa. Alex1. Alex1. Buna seara. Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal printr-un contract de servicii cu șoferi care au PFA (cu atestat). sau numa prin angajare? Sunt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru ... vara_lica@icloud.com vara_lica@icloud.com Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru neacordare de prioritate după cele 180 zile a-mi ramine cazierul auto curat .Este o problema ... (vezi toată discuția)